Ugrás a fő tartalomra

Track FM - Már a youtube - on is! Megjelent az első Híradó!

Kedves Hallgató(ink)! Megjelent az első Híradónk a Youtube - on! Ide kattintva tudják megtekinteni. Ha tetszik a műsor, valamint a Youtube - os megjelenésekről szeretne időben értesülni, kérjük támogasson minket egy like - kal, valamint feliratkozással! Köszönjük! Tartsanak továbbra is a Track FM - mel, az egyetlen reklámmentes rádióval!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vége az adásszünetnek!

Kedves Hallgatóink! Holnaptól újra jelentkezik a Track FM Híradó sok érdekes témával: Rejtett város a víz alatt, Magyarország legokosabb útja épül, önvezető autó tesztpálya. És mindez csak ízelítő. Tartsanak velünk holnaptól a Track FM műsorán délelőtt óránként, valamint délben.

Adásszünet vége, szilveszteri műsorrend

Kedves Hallgatóink! Tájékoztatjuk önöket, hogy a szerverhiba elhárult, ennek köszönhetően a mai napon már szólt a rádió. Ne feledjék, december 29-én, 30-án és 31-én hallhatják a Track FM szilveszteri különkiadását déli 12:00 órától! December 31-én, este 6 órától pedig az elmúlt évek BÚÉK kabaréit hallhatják. Köszönjük, hogy egész éves figyelmüket, és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk minden kedves hallgatónknak!